Izklausās mazliet dīvaini, vai ne? Kāpēc jūs mērcētu vīna korķus, turklāt burkā ar vakuuma vāciņu? Nekas dīvains, Spānijas iedzīvotāji to dara jau sen, un tagad es jums to sīki izstāstīšu un parādīšu.
Kā to darīt, kāpēc tas ir nepieciešams.
Tātad, ņemsim parastu stikla burku, izmēram nav nozīmes.
Ņemam vīna korķus, galvenais, tikai ne plastmasas.
Ievietojiet korķus burkā.
750 ml burka. Man bija vieta 20 korķiem, bet es varētu salikt vairāk, ja gribēju).
Tagad ņemsim jebkuru alkoholu, varbūt skudru spirtu. Patiesībā alkohola lietošana nav rentabla, tas joprojām maksā naudu.
Tāpēc dosimies uz veikalu un iegādāsimies deg šķidrumu.
Lasi vēl: Kādi pārsteigumi tevi sagaida dzīvē? Atver lādi un uzzini
Skaidrs, ka aizdedzināšana ir tik slikta, bet mūsu idejai tā ir tieši piemērota.
Ielejiet šķidrumu burkā un aizvākojiet ar vāku. Šādus “kornišonus” mēs dabūjām. Jā, izmantojām vakuuma vāciņus, lai šķidrums ātrāk iesūktos.
To var darīt arī ar parastiem skrūvējamiem vāciņiem, tikai jānogaida pāris dienas, lai deg šķidrums vai spirts kārtīgi iesūcas.
Nu tas arī viss, paskaties, cik jaudīga un kompakta. Starp citu, spāņi vīna korķus īstenībā mērcē spirtā, lai ar tiem iekurtu kamīnu. Draugs no Spānijas man to parādīja.
Lasi vēl: Bietes tagad tiek vārītas maisiņā. Un kāpēc es par šo metodi nezināju agrāk – 25 minūtes un gatavas
Vissvarīgākais šeit ir izmantot pareizos korķus!